DSCF0189 I den forgangne weekend lagde det nordsjællandske terræn veje til FBLs Bootcamp 2011 med base i og omkring Farum. Udgangspunktet for Bootcampen var at bygge videre pÃ¥ træningsturene i Odsherred i sommeren 2010. De rystede mange af de nye FBL-medlemmer sammen med de ‘gamle’ og kunne mærkes pÃ¥ sammenholdet …

Det var efterfølgende markant bedre. Bootcampen skulle give samme gode og ikke mindst sjove oplevelser, der huskes resten af året – samt stærke stænger.

DSCF0195Bootcamp 1. dag
Lørdagens træning var delt op i to træningspas. Ca. 21 ryttere var på forhånd tilmeldt træningen, som kunne gennemføres med et økonomisk tilskud fra FBLs bestyrelse.

Et let træningspas + core træning var, hvad der ventede rytterne op af formiddagen. Efter et par timers rulletur returnerede rytterne til en nærliggende skole, hvor de skulle igennem en gang core-træning. Den skulle vise sig at være ganske hård og langt mere krævende, end mange havde regnet med. Første del af dagen blev afsluttet med udstræk og en flok møre ryttere fik sig dernæst en velfortjent og nærende frokost – inden eftermiddagsprogrammet blev præsenteret.
DSCF0168
I dagens andet træningspas var fokus på intervaltræning, og rytterne var på forhånd blevet opdelt i 3 grupper af FBL-coach Bo Kamstrup. Hver gruppe havde en løjtnant tilknyttet, som tog ansvar for af træningen i gruppen. Dagens vejrudsigt var blæsende, og det var en flok meget trætte ryttere, der kunne takke af med mange timer og kilometer i benene.

Bootcamp 2. dag
Søndagens træning var med mere fokus på distancetræning – samt hård intervaltræning i og omkring Strø bjerge ved Slangerup. Da dagen også fungerede som almindelig søndags-fællestræning var fremmødet overvældende; med godt ti ryttere, som sluttede sig til lørdagens Bootcamp deltagere.

DSCF0167 Dermed kunne omkring 30 medlemmer rulle af sted fra mødestedet ved Bellahøj. Det er værd at gentage: 30 ryttere til søndagens FBL træning.

Samtidig viste søndagsvejret sig fra den flotte side, hvilket – udover det rekordstore fremmøde – resulterede i en rigtig god træningsdag på den ’rigtige’ side af 100 km og med et par hårde intervaller og væddeløb.

En veloverstået Bootcamp, super stemning, samt møre træningsben afsluttede en succesfuld weekend. Mange tak til Coach og Bunde for at gøre Bootcampen mulig og sikkert kørt i mål.