BLIV MEDLEM

Inden du beslutter dig for at melde dig ind i Frederiksberg Bane- og Landevejsklub, kan det være en god idé først at køre med til fællestræningen et par gange. På den måde kan du få et (forhåbentligt godt) førstehåndsindtryk af klubben, dens medlemmer og – ikke mindst – træningen.

Vigtigt: Du forpligter dig som medlem af FBL til at hjælpe minimum én gang årligt ved et af vores arrangementer (typisk vores eget løb). Hvis du ikke deltager som frivillig fordobles kontingentet til 1700 kroner.

Kontingent i FBL koster 850 kr om året.

Når du så forhåbentlig har valgt at melde dig ind i klubben skal du gøre følgende:

 

1. Indbetale kontingent på klubbens konto – HUSK NAVN på indbetalingen.

Helårligt Indmeldelsestilbud mellem 1. januar og 31. juli:  850 kr.

Halvårligt indmeldelsestilbud mellem 31. juli og 31 december:  425kr.

Klubbens konto er:

Regnr. 5025

Kontonr: 1134420

Mobilepay: 56537

 

 

2. Anmod om medlemsskab på Facebook.

Når du har indbetalt på klubbens konto, sender du en mail til klubbens formand Mads Ammitzbøll Thomsen på madsathomsen@gmail.com og kasserer Uffe Lauridsen på dkuml@live.dk og beder om adgang til vores interne, lukkede forum på Facebook, der fungerer som vores klubhus på nettet. Al væsentlig information om klubben, tøj, løb, træning, arrangementer samt debatforum findes i denne gruppe og det er derfor vigtigt, at man som medlem i klubben holder sig opdateret via denne side.

Når kassereren har registreret din indbetaling (med navn påført!), får du adgang til gruppen.

 

 

Årligt kontingent

Når du er blevet medlem, er det årlige kontingent på 850 kroner, som opkræves i løbet af foråret.

Vores medlemmer kan som regel godt finde ud af at betale til tiden, dvs. når kassereren opkræver det årlige årskontingent. Men somme tider lykkes det ikke, og det kræver unødig tid og energi. For god ordens skyld skal det derfor slås fast, at for sen betaling (30 dage efter forfald) kan medføre udmeldelse, og du skal melde dig ind på ny, hvis du fortsat ønsker at være medlem. Det plejer heldigvis ikke at komme der til.

Passivt medlemsskab: Det er muligt at være støttemedlem eller passivt medlem. Kontakt bestyrelsen for yderligere info.

 

 

 

 

Rabat for medlemmer under 25 år

At blive medlem af en cykelklub og begynde at køre licens kan være forbundet med lidt af et indhug i økonomien, hvis man er studerende. Derfor har vi i FBL besluttet at tilbyde medlemsskab til en billigere pris for unge, der ved indmeldelsen endnu ikke er fyldt 25.

Indmeldelsen foregår på præcis samme måde som for alle andre med den forskel, at man som U25 betaler halv pris for medlemskontingent.