OM FBL

Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) er en elitecykelklub fortrinsvis bestående af licenscykelryttere med lyst til et godt fællesskab og ambitioner om at forbedre sig.

Vi har alle det til fælles, at vi ønsker at udvikle os som cykelryttere. Vi træner og konkurrerer hovedsageligt på landevejen, men vi ses også på cykelbanen i Ballerup og i skoven på mountain bike samt til cykelcross.

I FBL er vi primært konkurrenceryttere (licensryttere).  Klubben er en elitecykelklub under DCU og har pt. ingen decideret motionsafdeling. Se en oversigt over både elite- og motionscykelklubber på DCU’s hjemmeside.

De mål vi hver især sætter os varierer fra rytter til rytter: nogle vil gerne vinde løb og avancere op gennem klasserne, imens andre gerne vil forbedre sig og kunne sidde med i den klasse de kører i.

FBL har for tiden ingen ungdomsafdeling, og vi kan derfor ikke tilbydes særskilt træning til unge under 18 år. 

Du kan få mere at vide om klubben ved at kontakte ved at besøge vores Facebook-gruppe. Du kan også møde op fællestræningen, som vi under alle omstændigheder opfordrer dig til at læse om.

Hvad kan FBL tilbyde?

  • Veltilrettelagt træning på landevejen 2-4 gange om ugen fra januar til oktober. Træningen er målrettet deltagelse i væddeløb, så der bliver kørt intervaller og lavet andre øvelser. Naturligvis bliver det også til en masse “rul”, men klubtræningen er lagt an på at få pulsen op
  • Et engageret fællesskab omkring cykling i en konstruktiv og afslappet atmosfære
  • Adgang til at købe væddeløbslicens, så du kan køre konkurrence i Danmark og i udlandet