Efter en fantastisk 2013-sæson, er vi nu i mellemperioden, hvor cykelryttere ihærdigt forsøge at holde motivationen og dermed træningen ved lige med en ny sæson lurende lige om hjørnet:

Nogle af FBL’s ryttere har henover vinteren været særdeles aktive på banen i Ballerup, klubbens ugentlige spinningtime med wattmåling har medvirket til lidt adspredelse og sidst men ikke mindst er der blevet kørt masser af kilometer udendørs på landevejen. Indtil videre har vinteren ikke vist sig ret meget fra sin barske side, hvilket har betydet god kontinuitet i træningen for mange.

fenderzones

Det har også betyder den årlige slåskamp med at få klubbens ryttere til at forstå denne simple regel (se billedet herover – orginal af Jeff Werner her).

Foråret står for døren og før vi har set os om er halvdelen af klubbens medlemmer taget på træningslejre på Fuerteventura og Mallorca samt Priorat og andre eksotiske steder med chance for at få lidt ekstra fart (og farve) i benene op til sæsonstart.

Som nævnt tidligere her på bloggen har vi haft nogle justeringer i støbeskeen specielt med hensyn til træningen og organiseringen af denne. Vi var til tider presset i bund mandskabsmæssigt i 2013-sæsonen – noget vi gerne ville rette op på til 2014, da vi ved, at mange nye medlemmer vil troppe op i Utterslev Mose så snart solen titter frem.

Vi har derfor organiseret et trænerteam. Basalt set har det drejet sig om at hverve folk i klubben, som har evnerne, tiden og ikke mindst lysten til at agere trænere på daglig basis. Sammen med trænerne er der fortrinsvis blandt klubbens andre erfarne ryttere fundet en samling træningsambassadører, som skal bistå trænerne eksempelvis i forbindelse med opdeling i mindre grupper ved intervalkørsel osv. Det er stadig vigtigt for os i FBL, at man som ny får den vejledning man har brug for. Derfor vil vi med dette setup forsøge at kunne nå rundt til alle, der har brug for ekspertise, vejledning eller en opsang i hvordan man kører ordentligt på cykel!

Trænerteamet er ikke nogen fast gruppe som sådan, da der stadig skal være plads til, at man pludselig skal arbejde meget eller får et barn. På samme måde er der åbent for nytilkommere, som har en træner i maven. Trænerteamet kan kontaktes enten ved at skrive til Christian på IAN(a)dr.dk eller Laust på laustkruse(a)gmail.com.

Vi ser frem til et indbringende forår pointmæssigt og selvfølgelig 21 graders gennemsnitstemperatur i hele marts måned.