FBL_Coach

Efter et tiltrængt pusterum i november er vi stille og roligt på vej op i gear igen. Vi tror på, at 2012 bliver en endnu bedre sæson end 2011, når det gælder sejre og resultater – og en lige så god sæson som 2011 rent socialt. På grund af stor ryttertilgang har vi atter forstærket trænerteamet, så vi nu er fire trænere. Vi har lagt en plan for vintertræningen, som du kan se hovedtrækkene af nedenfor. Fra nytår er der nemlig fast fællestræning tirsdag, torsdag og søndag.

Tirsdag
mødes vi på Avedøre Holme kl. 18 i rundkørslen. Træningen består af tempointervaller i mindre grupper. Intervalmængden vil blive tilpasset ens niveau og stiger gradvis fra hhv. 20 og 30 minutter op til ca. 40 og 60 minutter. Efter intervallerne kan man supplere med lidt distancetræning, hvis man har tid og lyst. Første tirsdagstræning er 10. januar.

Torsdag har vi spinning. Vi startede spinning 1. december, og den fortsætter frem til midt i marts. Vores spinningtimer er hårde. Vi kører en fuld time med en gennemsnitspuls omkring 85 % af maxpuls. Intervallerne er primært konditionsforbedrende, men der er også eksplosive øvelser på programmet. Spinning torsdage kl. 19.15 i Fitness.dk på Nørrebro. De ryttere, der foretrækker den friske luft hver gang, de træner, arrangerer landevejstræning, som man kan koble sig på.

Søndag er distancetræning med 1-2 intervaller med mellemintensitet og 1-2 korte væddeløbsintervaller. Der vil være 2 distancer at vælge imellem. Den længste distance henvender sig til ryttere, der skal køre væddeløbsdistancer op til 130-150 km. Den kortere distance henvender sig til ryttere, der skal køre væddeløbsdistancer op til 110 km. For begge distancer gælder det, at der bliver lagt ud noget under den maksimale løbsdistance og vi arbejder os gradvis opad. Der vil være trænere tilknyttet begge distancer. Vi kører fra Mosehuset kl. 09.00.

FBLs vintertræning er åben for alle medlemmer samt licensryttere fra andre klubber. Det er obligatorisk, at man kører med hjelm samt at ens cykel har velfungerende, forlængede skærme.

Vi har naturligvis plads til nye medlemmer. Er du væddeløber, har du lyst til at blive det eller har du bare lyst til at træne, som var du en væddeløber, så er FBLs træning måske noget for dig. Du er velkommen til at kigge forbi tirsdag eller søndag og tjekke stemningen ud. Har du ikke licens i en anden væddeløberklub, kan du træne med os fem gange, inden du beslutter dig for at melde dig ind. Du kan enten dukke op ved mødestedet eller kontakte vores ene træner Bo Kamstrup (bokamstrup@gmail.com).