”Med mindre end to måneder til sæsonstart er det med stor glæde, at vi kan annoncere endnu en ny storsponsor, da Giant og Liv leverer cykler til vores unge herre- og dameryttere”, fortæller David Rasmussen, teammanager for Team Integra Advokater–Giant og formand for FBL.

Team Integra Advokater-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold.

Direktør for Giant Danmark, Kenn Nygaard Bodilsen, ser frem til at teamet også i 2018 vil være en del af den danske cykelverdens elite:

”Det er ingen hemmelighed, at talentarbejdet og udvikling af dette ligger mig meget på sinde, og derfor passer samarbejdet med Team Integra Advokater–Gaint rigtig godt med mine og Giants værdier, da teamet virkelig fokuserer på at være et talenthold for både mænd kvinder”, udtaler Kenn Nygaard Bodilsen. Giant Bicycles er verdens største cykelproducent og har – ud over deres serier til herrer – som en af de få deres helt egen kvindelinje, Liv cykler.

”Vi fortsætter med udvikling af vores egne talenter og holder fast i vores mission om at udvikle og give rammerne for elitecykling til vore unge talenter, og vi synes selv, at vi stiller med et virkelig stærkt hold for 2018, hvor vi skal at være med til at præge løbene fra start til slut med 15 ryttere i år, udtaler teammanager Jesper Thiesen.