Omkring 20 ryttere var til start ved 2. afdeling af FBL Cuppen, som blev kørt som tirsdagens træning. En mand havde dog modet og styrken til at afgøre løbet til sin fordel.

Afdelingen blev kørt på en syv km rundstrækning. Den skulle gennemkøres fire gange og havde afslutning på toppen af en stigende vejstrækning. (Se ruten her)

Løbet bød på en del angreb, men også på perioder med temmelig taktisk kørsel. Det sidste havde nok lidt med ruten at gøre, da den med lange lige stræk – i enten medving eller modvind – var svær at ‘blive væk’ på. Mikkel havde både formen og modet til selv at afgøre løbetIkke desto mindre var Lars, Henrik og Adam lige ved at holde hjem i et udbrud.

De blev imidlertid hentet af feltet ca. 1.5 km fra mål, hvorefter der var lagt op til en spurt i det fortsat pænt store felt. Mikkel ville det dog anderledes, og med en imponerende kontra lykkedes det ham at holde hjem med et flot forspring til de øvrige. Mikkel slår dermed fast, at han er ved at genfinde formen fra det tidligere forår.

Også Hans forsøgte sig på den sidste km, hvor det gik opad, men blev hentet med få hundrede meter til mål.

I den samlede stilling hoppede Mikkel ind i top fem. Øverst ligger Felix, som er blevet to’er i begge de to kørte afdelinger.

Resultatet af anden afdeling i FBL Cuppen:

  1. Mikkel
  2. Felix
  3. Bo
  4. Wyn
  5. Ron

Samlet stilling i FBL Cuppen:

  1. Felix 26 point (C)
  2. Ron 23 point (C)
  3. Bo 17 point (C)
  4. Stefan 16 point (D)
  5. Mikkel 15 point (C)

Næste afdeling i FBL Cuppen køres sidst i juni.