FBLsCriterium2009_Johannes

Glemte vi at nævne det: Johannes, Ã¥rets FBL pointsluger, var i vores eget løb tæt pÃ¥ at fuldende den flotte indsats, hans klubkammerater før ham havde leveret i C og D-klassens løb. 

En andenplads blev det til for Johannes i B-klassen, hvor han sad med hjem i det samkørende A/B hovedfelt – efter et flot disponeret løb. Men i spurten slap Keld Fjord fra Værløse Farum lige akkurat fra ham.

“Jeg havde gode ben”, erklærede han straks efter løbet, og det tror vi såmænd gerne på. På billedet har han løbets senere vinder i A-klassen, Niki Østergaard, bag sig.

 

I C-klassen kom ingen FBL’ere med i det afgørende udbrud, da det kørte afsted. FBLsCriterium2009_Martin_Felix_redMen både Felix, Rasmus og Martin tog et stort ansvar i feltet og udførte efterfølgende et kæmpe arbejde.

Desværre var det forgæves, da udbryderne arbejdede for godt sammen til at lade sig hente.

Heldigvis havde Felix, Rasmus og Martin ikke brændt alt krudtet af, og i spurten kom alle tre rigtig godt frem og sluttede som nr. 7, 8 og 9, hvilket betød , at de alle var i præmierækken. Alt i alt en god start på efterårssæsonen for vore C-ryttere.

Også Christian var i D-klassen meget synlig og lå længe langt fremme og kom FBLsCriterium2009_Christian_redmed i flere hug, der så ud til at skulle blive afgørende.

Desværre lykkedes det ham ikke at komme med, da to mand endelig rev sig løs og kørte væk. I feltets spurt fik Christian dog spurtet sig ind til en velfortjent syvende plads.

 

 

Og skal vi ikke lige runde af med at nævne, at Johannes dagen efter snuppede en sjetteplads ved Stjerneløbet i Thorsager. Johannes, Johannes, Johannes …