FBLtestthumb Fra 1. januar startede trænerteamet og rytterne vanen tro vintertræningen op og der var fra start af flot fremmøde på det eksotiske Avedøre Holme con amore, hvor der hver tirsdag er blevet kørt gode intervaller på områdets fladbane. Derudover har klubben i år meget generøst sørget for gratis spinning til klubbens medlemmer hver torsdag i Fitness.DK på Nørrebro og sidst har der hver søndag været afgang fra Mosehuset med kurs nordpå

Klubben oplevede sidste år deres bedste år nogensinde mht. pointhøsten, og bragte klubben op blandt de store klubber pointmæssigt på trods af FBL ikke råder over en ungdomsafdeling, hvor indkørte point der også indregnes i de øvrige klubbers point-regnskab. I år er der igen sket en god medlemstilgang og klubbens interne side boomer det med licensryttere i specielt D-feltet.

Indtil videre ser fordelingen således ud:
A: 1 (Emil Dam Sørensen der kører for Bornholm Pro Cycling)
Dame A: 1
B: 6
C: 7
D: 16
H40: 4
H50: 4
H60: 1
DB: 2
Der kan naturligvis ske en ændring i disse tal, men det ser bestemt ud til at FBL igen i år kan blive en klub der kommer til at præge mange løb. Derudover råder klubben over mange motionister, hvoraf flere af disse uden tvivl vil kunne give flere licensryttere hård kamp. Foråret begynder stille og roligt at banke på døren, og det betyder at endnu flere vil komme ud af vinterhi for at få vind på snuden. Sæsonstarten nærmer sig og det bliver endnu et godt år i FBL!