FBL_grafik_kvadratVi fik ret, da vi mod slutningen af august skrev, at der var grund til optimisme forud for efterårets sidste løb. Det er gået så godt, som vi kunne ønske os. På trods af en usædvanlig tynd løbskalender på Sjælland er det alligevel blevet til to sejre og yderligere syv podiepladser, men det har krævet lidt rejseri til det jyske. De to sejre bringer FBL op på seks sejre i år.

Vel at mærke 6 sejre, der er kørt hjem af lige så mange ryttere. Det er stor klasse og et flot bevis på bredden i FBL. Og hvem ved måske bliver det til endnu en eller to af slagsen. Der er i hvert fald 3-4 ryttere, som har reelle chancer for at vinde inden sæsonen er slut.

Verdensrekordholder i FBL?
Holger, som kører i den ældste veteranklasse forbeholdt herrer, der er fyldt 60 inden årets udgang, vandt et spurtopgør i Næstveds løb. Det er selvfølgelig imponerende i sig selv at kunne vinde væddeløb i en alder af 68. Men det bliver endnu mere imponerende.

Med denne sejr, som var Holgers første i 2011 sæsonen, har Holger formået at vinde mindst et officielt væddeløb 28 sæsoner i træk. Otteogtyve. Det må være rekord i Danmark og måske endda en verdensrekord. Det er umuligt at finde ord, der kan matche den præstation. Holger, du er et forbillede i FBL. Vi er stolte af dig! Og dine ben ligner nogle, der tilhører en ung mand.

Næste generation er klar
Kristian K. er ny rytter i FBL. Kristian dukkede op i sommerpausen og har ingen fortid som konkurrencerytter. Til gengæld har Kristian talent. Ikke mindst i kraft af sin mere end habile afslutning. Efter fem løb har Kristian kørt sig til op i C-klassen, og kronen på værket var sejren i Thy, som også udløste oprykningen. Det er god stil at rykke op med en sejr. Til lykke, Kristian. Det bliver spændende at følge dig fremover.

Resultater fra efteråret:

Thy:
C:
Mads S. #2
Mads E. #6

D:
Kristian K. #1

Holstebro:
D:
Kristian K. #2

Hedensted:
C:
Lars S. #5

D:
Kristian K. #2

Næstved:
C:
Mads S. #3
Nathan #8

D:
Mads L. #3
Kristian K. #6
Christian M. #15

H40:
Peter #8

H60:
Holger  #1

Værløse parløb:
D:
Michael S./Christian M. #2
Mads L. #3
Kristian K. #5