Mads_Soeggard_Sorgenfriløbet_1 En sæson fyldt med opmuntringer nåede sin foreløbige kulmination i Lyngby CC’s traditionsrige løb, ‘Sorgenfriløbet: Sejr til Mads S. i D-klassen (hvilket betyder oprykning til C), sejr til Felix i H40 og sejr til Holger i H60. Samtidig var der points til yderligere fem FBL’ere, hvilket for Mads E. betyder, at han følger med sin navnefælle op i C-klassen. Både ryttere og tilskuere kunne i øvrigt bevidne dominansen i D-klassen, samt at Emil sad med i det afgørende hug i C-klassen, indtil en dum punktering kom i vejen.


madss_sejr_sorgenfri

Mads S. var forståeligt lykkelig ovenpå sejren i ‘Sorgenfriløbet’:

”FBL var her, der og alle vegne i D i dag! Hermed min beskrivelse af afgørelsen. Mads E. kører væk ved Slotsbakken på sidste omgang og får senere følgeskab af en enkelt rytter. Da udbruddet bliver hentet på toppen af bakken på Gøngehusvej, rykker jeg kontra og kører alene til mål! Sejr og oprykning til C. Tak for et super fedt løb og en overlegen holdindsats. Stort tillykke med sejrene til Holger og Felix samt oprykningen til Mads E. Glæder mig til at debutere i C i Næstved.”

47201_435081499443_572954443_4862492_8000440_n

Felix, som snuppede sin anden sæsonsejr i H40, fortæller her om løbet – og om den mentale opladning:

”Efter noget sygdom og lidt ferie, var jeg ok kørende i ugens løb. Jeg klynkede dog lidt, min kæreste sagde, at jeg mentalt burde tro på en sejer. Så jeg forsøgte med en anden vinkel og tænkte, jo, det skal nok gå. Jeg valgte overvejende at køre defensivt, men forsøgte at holde mig til fremme. Der kom dog 6-7 afsted, men på sidste omgang var de inden for synsvidde. Jeg lusker af sted efter rundkørelsen med to andre, men de kører ikke hurtigt nok efter mit temperament. Jeg giver den gas på slotsbakken og samler pulsen op på det lige stykke ned mod Attemosevej. Ud af svinget får den igen en over nakken og udbryderne er næsten hentet. Fuld gas ned og på vej op fra mosen henter jeg udbryderne. 7-8 km. til mål. Vi følges ad – og de forcerer heldigvis ikke på bakken op mod motorvejen og på vej ned mod mål steg min tro på egne evner og erfaring. Tingene flaskede sig og jeg behøvede først at åbne med 200m til mål …”

Felix_stor

FBL’s nestor er som regel god i efteråret, hvilket han endnu engang beviste med en sejr. Holgers muskuløse lår klæder virkelig en mand, som nærmer sig de 70 somre.

holger_sejr_sorgenfri