JCCSidste år viste et par ryttere fra JC Cykelklub (JCC) interesse i at træne med os. Det gik godt, og i FBL var vi selvsagt glade for at have et par ekstra stærke og rare folk med på turene. Den slags giver mere kvalitet i træningen. Og JCC-rytterne valgte jo netop at træne med os af den simple årsag: At vi laver god træning i FBL.

I 2010 har begge klubber så besluttet at gøre træningssamarbejdet endnu mere formelt, idet ryttere fra JCC hele sæsonen kan træne med os i FBL. JCC har nemlig ikke selv fællestræning målrettet landevejssæsonen. Det er bestemt til fælles gavn, og i FBL ser vi i hvert fald flere styrker ved træningsfællesskabet.

Ved at blive flere til hverdagstræningerne, kan vi fx, når vi kører intervaller, opdele i flere grupper – alt efter niveau. Derved bliver kvaliteten af intervallerne optimeret. Samtidig giver større træningsgrupper såvel licensryttere som motionister gode muligheder for at øve sig i at køre i felter. Hvilket er rigtig vigtigt, og noget mange motionister glemmer, hvorfor man desværre ser (for) mange farlige situationer i motionsløb i ind- og udland.

Vi ser med andre ord frem til endnu en rigtig god sæson med varieret og intensiv træning i 2010 – sammen med gutterne fra JCC.