FBL_grafik_kvadrat_thumbI søndags stod den på vaske ægte regnvejrstons, da Ordrup CC afholdt deres åbne løb ved Kettinge nær Allerød. Det blev til sejr i D-klassen, da Kim Sørensen kunne køre først over stregen efter at have ligget i et tomandsudbrud over de sidste par omgange.

Kim skriver:

På 4. sidste omgang kører en Ordrup rytter lige efter svinget efter mål. Han får et lille hul og ude på hovedvejen kører jeg væk og kommer hurtigt op. Kan se Silkeborg-manden er på vej op også. Han kommer op og vi ligger 3 derude. Vi giver fuld gas, men allerede efter mål ryger Ordrup-rytteren og så er vi kun 2.

[]…Da vi svinger til højre og bakken bliver stejlest giver jeg bare alt, kigger mig tilbage og der er hul. Jeg er færdig, men fÃ¥r kæmpet mig til mÃ¥l og har tid til at række begge arme over hovedet.

Stort tillykke til Kim og også Torsten der hentede en 4. plads i feltets spurt. I de resterende klasser blev det til en 2. plads i C for Laust og så må vi ikke glemme, at Karen var i Hammel og køre DM i Dame A, hvor hun blev nr. 12. En imponerende opadgående formkurve Karen har vist henover første del af sæsonen! Vi glæder os til at se mere fra den front.