Det lykkedes ikke at gentage – eller forbedre – de seneste ugers topplaceringer. Men weekendens løb bød alligevel på opmuntrende resultater. Johannes er stadig i god form, hvilket en 7. plads i Hillerød beviste. I samme løb sluttede Felix også lige inden for top ti.

Lars hænger godt på i B-klassenEn klasse over de to, nemlig i B-klassen, har  Lars bidt sig fast i den bedste del af feltet. Lørdag blev det til en 11. plads i Hillerød, og dagen efter gentog Lars næsten den bedrift, da han blev nr. 12 i Vejles hårde løb.

Om løbet i C-klassen i Hillerød kunne Felix på FBL’s interne forum på igroups berette:

”Det blæste 12 m/s ind fra nordvest, men det var heldigvis (efter min mening) modvind. Vi prøvede første gang pÃ¥ Husbyvejstigningen. Der var lidt sidevind fra nord, men ingen kom afsted. Næste omgang – samme sted – kom jeg desværre til at trække feltet med op til Johannes et par gange. Det skal ikke ske igen!

Men lidt efter var det mig, der fik hullet sammen med to andre, og vi knoklede løs, indtil vi blev hentet af otte andre udbrydere, deribland Johannes og Peter Hjort fra ABC. Der blev arbejdet godt, og jeg ramte Felix kæmper i C-klassenmin grænse på sidste omgang og sad bare med. Fire ryttere stak fra os med 30 km igen, desværre uden Johannes.

Vi (jeg havde meldt ud, at jeg bare skulle med hjem) skulle køre om femte pladsen og nedefter, men en hillerødmand fik hul på stigningen ca. 500m fra mål, så Peter H. blev seks, Johannes syv. og jeg selv nlev ti’er. Det er den mest smertefulde pind, jeg nogensinde har kørt ind.”