Lars_nr2EfterÃ¥rssæsonen er i gang og de seneste to weekender har vist, at FBL’s licensryttere har brugt sommerpausen til bÃ¥de at holde ferie og træne fornuftigt. Lars (billedet) viste stor klasse i Vejle, da han kom med i det rigtige hug i C-klassen og kun sÃ¥ én rytter foran sig pÃ¥ mÃ¥lstregen. OgsÃ¥ Felix (H40), Holger (H60) og den nyligt kÃ¥rede klubmester, Rasmus R. (C) har været en tur pÃ¥ podiet. Det var i Holbæks særdeles barske løb.

Klubbens D-ryttere var skam ogsÃ¥ i kamp i de forgangne weekender, om end det ikke resulterede i podieplaceringer. Men at der bliver kæmpet for det, vidner Hans’ beretning fra løbet i Roskilde om:

"Der var ikke meget angrebslyst i D-feltet. Jeg havde besluttet, at jeg skulle pÃ¥ podiet eller sættes af – dvs. alle kræfter skulle bruges. Det betød bl.a., at jeg pÃ¥ første omgang kom alene afsted allerede ude pÃ¥ hovedvejen før Svogerslev. SÃ¥ sad jeg ellers dér og stegte de næste 15 km. Havde faktisk et pænt hul – kunne ihvertfald ikke se feltet bagude i en periode.

Men reelt set, sÃ¥ hÃ¥bede jeg jo pÃ¥, at der ville komme nogle stykker op. Men det gjorde der ikke. Istedet kom hele feltet lige inden vi kørte ud pÃ¥ 2. omgang. PÃ¥ 2. omgang prøvede jeg igen, da vi drejede om i modvinden pÃ¥ de smÃ¥ veje. Igen fik jeg et pænt stort hul – alene. Og igen kom feltet op kørt før mÃ¥lpassagen. PÃ¥ bakken rykkede Henrik V, sammen med en anden, men de blev hentet pÃ¥ toppen, hvorefter jeg prøvede at rykke kontra lige efter mÃ¥lomrÃ¥det – igen endte jeg med at sidde alene, og hele feltet kom op igen efter 5-6 km.

Egentlig havde jeg bestemt, at jeg sÃ¥ ville prøve at rykke 1.500 meter før mÃ¥l – for ligesom at sikre mig, at jeg havde givet alt. Men jeg mÃ¥ nok erkende, at kræfterne ikke var til mere, da det kom til stykket, sÃ¥ jeg mÃ¥tte bokse mig frem i spurten i stedet for. Det fik jeg kramper og alt muligt af, men jeg fik da lige akkurat presset mig indenfor pointrækken. Jeg blev ikke sat, og jeg kom heller ikke pÃ¥ podiet, men det var sgu en meget go’ dag synes jeg."

Herunder ses FBL resultater fra de seneste weekenders løb. Og så kunne vi ikke dy os for lige at vise, at to gamle kendinge og FBL’ere virkelig har fået hul igennem til topplaceringerne i A-klassen …