Criterium Vitamin Well Copenhagen 2017

FBL byder lørdag d. 1. juli 2017 endnu engang velkommen til cykelløbet Criterium Vitamin Well Copenhagen.

Løbet er et licensløb for alle klasser, også motionsklasser, midt i København med start og mål på toppen af Frederiksberg Bakke. Lige over for Frederiksberg Slot og Søndermarken.  Der er  separate præmier i alle klasser.

vwcrit16_2

Vores løb er igen i år præsenteret og sponsoreret af Vitamin Well. Du kan følge med og få yderligere info på løbets Facebook-side.

Licenstilmelding: Åbner snart.
Motionstilmelding: Åbner snart.

Tilmeldingsguide for motionsryttere:

Gå ind på DCU’s tilmeldingsside, find Criterium Vitamin Well Copenhagen – FBL den 1. juli og marker denne. Vælg “tilmeld” i bunden af siden. Herefter bliver du bedt om at vælge klub. Fra menuen vælger du “Dansk rytter uden elitelicens” og dernæst udfylder du relevante informationer og går til betaling.

Motionsryttere: HUSK at komme i god tid, så I kan nå at sætte rygnumre på og gøre klar. Kom gerne en time før jeres start.
Prisen for motionsryttere afhænger af hvilken motionslicens man har og hvilken chipløsning man anvender. Læs mere i DCU’s vejledning.

Der vil være masser af cykelløb hele dagen for både professionelle og motionister med gode præmier i alle klasser, sponsoreret af Vitamin Well.

Der vil desuden være rig mulighed for udskænkning og spise af både sundt og knap så sundt. Vi glæder os til at se både ryttere, lokale forretningsdrivende samt tilskuere til cykelfest på Frederiksberg! Tag venner og familie under armen og kom og oplev den gode stemning ved et rigtigt cykelløb.

Ruten er den samme som sidste år, altså et kuperet criterium rundt om Søndermarken midt på Frederiksberg med start og mål foran Zoo’s indgang på Valby Bakke. Ruten vil være trafiksikret hele vejen rundt og der er garanti for masser af tilskuere.

FBL_2016

 Ruten. Tryk for større udgave.

Køretider:

Kommer snart.

Løbsinfo:

Løbstype: Gadeløb/Criterium. Løbet afvikles d. 2017-07-01
Lokation: Frederiksberg Bakke, ud for Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg.
Placering af rygnummer: Begge sider
Start og mål: På toppen af Frederiksberg bakke foran Zoo
Parkering: Søndre Fasanvej langs zoo OBS der er meget få parkeringspladser! – Toget går lige til Valby station, som ligger lige ved siden af:-) Parkeringszonen ved målområdet er forbeholdt Zoos gæster! Vi opfordrer bilister til at finde parkering uden for ruten.
Omklædning: Ikke muligt.
Indskrivning: Ved målområdet overfor ZOOs hovedindgang
Kontaktperson: Christian Brandt, ian@dr.dk, 28540608
Email adresse: ian@dr.dk
Hjemmeside: www.fbl-cykling.dk
Efteranmeldelse: Dobbelt startgebyr og muligt på løbsdagen såfremt feltstørrelserne tillader dette.

Yderligere information:
Der gives en omgangs respit ved defekt med undtagelse af de sidste 4 omgange. Man kan placere hjul i højre side efter målstregen. OBS hjul efterlades på eget ansvar.

Vi får kun lov til at leje vores fantastiske lokaktion i Søndermarken såfremt vi overholder reglen om ikke at cykle på græsarealer og ikke smider affald. Respekter venligst dette så vi kan vende tilbage næste år.

INGEN opvarmning på ruten – vis hensyn!

Følg løbet på Facebook.

Tilmelding: DCU