Ringsted20120_bunde_2_C_thumb

Efter weekendens to løb i henholdsvis Sengeløse arrangeret af Brøndby CC/KCK Herlev og Ringsted, kom FBL endelig øverst på skamlen. Derudover blev det til flere podieplaceringer i de resterende klasser. Og når nu FBLs mandlige ryttere ikke formår at vinde cykelløb, så er vi ekstremt stolte af at klubbens eneste damerytter formåede at vinde Dame B-klassen i et meget vindblæst Rytgerløb i Sengeløse lørdag. Karen kunne således efter 71 km i hårdt blæsevejr snuppe sejren foran en Hillerødrytter efter at de to kom alene til mål. Stort tillykke!

I de resterende klasser brillerede Rune i D-klassen med en 3. plads og havde følgende at sige om løbet:

Det var en hård dag for undertegnede. Allerede på første omgang var der gang i den, da de tre stærke ABC-drenge satte tempo første gang vi drejede ind i modvinden, men folk havde friske ben, så det brækkede ikke der. Rigtig hårdt blev det midt på 3. omgang ud af 5 hvor jeg efter jeg pludselig får et lille hul, da vi drejer ind i på et medvindsstykke og folk er godt ristede efter at have siddet i modvind. Jeg træder i håb om, at nogen ser, at jeg vil afsted men ingen kommer op, så jeg beslutter mig for at prøve alene. Så jeg kører godt til de næste par kilometer og får et godt hul, og jeg sidder alene indtil det helt smalle modvindstykke, hvor en Roskildemand kommer op.

Han kører meget stærkt og jeg har svært ved at komme op og føre og jeg taber på stykket inden man drejer til venstre ud på opløbsstykket. Der er dog stadig langt ned til feltet, så der er ingen grund til at give op, selvom vinden suger al kraft ud af en både fysisk og psykisk, da jeg nærmest følte at jeg stod stille flere gange. Men jeg kører alt hvad jeg kan og jeg begynder at tro på, at jeg kan holde feltet bag mig. Desværre kan jeg på det smalle modvindsstykke på sidste omgang se noget blåt, rødt og hvidt der kommer tættere på. Få meter efter at jeg er drejet ud på opløbsstykket bliver jeg hentet af en ABC-mand (ca. 1 km før mål), som kører forbi, og jeg kan ikke holde fast i ham, da der efterhånden er fuldstændig udsolgt efter ca. 40 km alene.

Så det blev til en tredjeplads, hvilket føles ganske tilfredsstillende. Det er sgu motiverende at se, at man rent faktisk får noget ud af det, hvis man virkelig forsøger. Fedt løb og fed vind!

Emil tog sig af 8. pladsen i B og kunne således sætte en pind mere ind på kontoen. I Ringsted søndag snuppede Henrik Bunde 2. pladsen i C, imens Kristian Karstoft hentede en 5. plads i samme klasse. Derudover meldte Morten Rask sig på banen og spurtede sig til en 2. plads i sit første løb i D. Respekt!

Efter weekendens to løb i henholdsvis Sengeløse arrangeret af Brøndby CC/KCK Herlev og Ringsted, kom FBL endelig øverst på skamlen. Derudover blev det til flere podieplaceringer i de resterende klasser.  Og når nu FBLs mandlige ryttere ikkeformår at vinde cykelløb, så er vi ekstremt stolte af at klubbens eneste damerytter formåede at vinde Dame B-klassen i et meget vindblæst Rytgerløb i Sengeløse lørdag. Karen kunne således efter 71 km i hårdt blæsevejr snuppe sejren foran en Hillerødrytter efter at de to kom alene til mål. Stort tillykke!
I de resterende klasser brillerede Rune i D-klassen med en 3. plads og havde følgende at sige om løbet: Det var en hård dag for undertegnede. Allerede på første omgang var der gang i den, da de tre stærke ABC-drenge satte tempo første gang vi drejede ind i modvinden, men folk havde friske ben, så det brækkede ikke der. Rigtig hårdt blev det midt på 3. omgang ud af 5 hvor jeg efter jeg pludselig får et lille hul, da vi drejer ind i på et medvindsstykke og folk er godt ristede efter at have siddet i modvind. Jeg træder i håb om, at nogen ser, at jeg vil afsted men ingen kommer op, så jeg beslutter mig for at prøve alene. Så jeg kører godt til de næste par kilometer og får et godt hul, og jeg sidder alene indtil det helt smalle modvindstykke, hvor en Roskildemand kommer op.
Han kører meget stærkt og jeg har svært ved at komme op og føre og jeg taber på stykket inden man drejer til venstre ud på opløbsstykket. Der er dog stadig langt ned til feltet, så der er ingen grund til at give op, selvom vinden suger al kraft ud af en både fysisk og psykisk, da jeg nærmest følte at jeg stod stille flere gange. Men jeg kører alt hvad jeg kan og jeg begynder at tro på, at jeg kan holde feltet bag mig. Desværre kan jeg på det smalle modvindsstykke på sidste omgang se noget blåt, rødt og hvidt der kommer tættere på. Få meter efter at jeg er drejet ud på opløbsstykket bliver jeg hentet af en ABC-mand (ca. 1 km før mål), som kører forbi, og jeg kan ikke holde fast i ham, da der efterhånden er fuldstændig udsolgt efter ca. 40 km alene.
Så det blev til en tredjeplads, hvilket føles ganske tilfredsstillende. Det er sgu motiverende at se, at man rent faktisk får noget ud af det, hvis man virkelig forsøger. Fedt løb og fed vind!
Emil tog sig af 8. pladsen i B og kunne således sætte en pind mere ind på kontoen. I Ringsted søndag snuppede Henrik Bunde 2. pladsen i C, imens Kristian Karstoft hentede en 5. plads i samme klasse. Derudover meldte Morten Rask sig på banen og spurtede sig til en 2. plads i sit første løb i D. Respekt!