Klubmesterskab_099 De seneste års dominerende skikkelse i FBL, rent styrkemæssigt, tog sin tredje KM-titel, da vi kørte klubmesterskab tirsdag i denne uge. Rasmus var selv med til at skabe udskilningen, og på sidste omgang forlod han sine nærmeste konkurrenter og hjemtog sikkert mesterskabet foran Rasmus Ritz og Lars, der stillede op som forsvarende mester. De to sikrede sig dog undertitlerne som klubmester i C og B-klassen. I alt 17 ryttere stillede til start til årets KM.

Der blev sat hårdt tempo fra start i årets KM. Ruten var utraditionelt lagt som et criterium over 15 omgange, hvilket skabte et intenst løb, hvor ingen fik mulighed for Klubmesterskab_032at sidde og spare sig for længe, og hvor de tekniske kundskaber, fx i sving, fik stor betydning. Disse rammer var da også til stor glæde for den større forsamling af tilskuere og fotografer (medlemmer, venner og familie), som fulgte med.

Både Hans og Christian forsøgte sig tidligt med offensiv kørsel. Men begge måtte siden erfare, at den slags koster, og ingen af dem kom med, da tre mand endeligt rykkede væk 2/3 henne i løbet.

Klubmesterskab_059Dette afgørende udbrud bestod af 2 x Rasmus samt Lars. Og det stod hurtigt klart, at disse tre formstærke ryttere skulle afgøre det mellem sig. Rasmus A rykkede væk på sidste omgang – dermed var løbet afgjort.

I feltets spurt kørte Felix uimodståeligt frem og snuppede fjerdepladsen foran Ron.

Alt i alt var Ã¥rets KM af høj klasse  – trods de beklagelige afbud fra Johannes og Henrik ‘Fejer’ – og at Rasmus A var en fortjent og forventet vinder, var der ingen tvivl om. De mange startende kørte alle kørte frisk til og skabte et spændende løb. Det lover godt for resten af sæsonen og for de kommende Ã¥r.

Resultatet:
1. Rasmus A (klubmester 2009)
2. Rasmus R (klubmester C)
3. Lars (klubmester B)
4. Felix
5. Ron
6. Bo
7. Wyn (klubmester motion)
8. Martin
9. Peter Ott
10. Christian (klubmester D)

Øvrige ryttere til start: Holger (klubmester H60), Hans, Christian, Lean, Jens ‘Aldi’, Allan (DNF) og Jens ‘Twist’ (DNF).

FBL_september2009_Foto_Adam-Aisen01-09-2009 20-18-28_0121

Årest klubmester, Rasmus A (herunder), har skabt sig det afgørende hul og er på vej mod sin tredje titel på bare fire år.

Klubmesterskab_044

Flere billeder fra årets klubmesterskab kan ses her.

Se resultater fra de seneste års klubmesterskab her.