FBL D MiddelfartFBL rydder igen podiet i D.

Denne gang stod den på regnvejrsløb i Middelfart på en våd, men alsidig og veltilrettelagt rute. Generelt var der fint styr på Middelfarts løb med mange motorcykelmarshalls, årvågne flagposter samt trafikofficials og et fint lille expo-område med lokale sponsorer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FBL har tiltrukket en sværm af kompetente og talentfulde cykelryttere på det seneste. For nylig stod der vist nok 13 FBL-ryttere til start i D-klassen (godt nok på Sjælland, men alligevel), hvilket vel har svaret til 1/5 af feltet. Og lad os bare sige, at det talstærke opbud på det seneste er blevet vekslet til en ordentlig portion sejre og point på FBL-kontoen. Senest i Middelfart i forrige weekend.

Niels, Anders og David kørte tidligt afsted i regnen ved Strib og eftersom ingen formåede at gå med, var der heller ingen, der så dem igen. De tre øgede forspringet på samtlige omgange og kom i mål med over 5,30 ned til et felt, der vist aldrig forstod hvad der ramte dem.

Dermed lignede podiet i D-klassen mistænkeligt meget podiet fra Hedehusene i maj måned:

FBL D Middelfart maj 2013 podie

Flot kørt alle tre! Mon ikke der er nogle D-ryttere fra andre klubber, der glæder sig over, at to af dem allerede er rykket op i C med den tredje godt på vej. I Dame B-klassen kom Katrine på podiet med en flot 2. plads, hvilket dog ikke er blevet rettet af DCU og stadig står som en 3. plads. Tillykke til alle.