Nytrikot_small Som man de seneste måneder har kunnet læse om her på siden, udskifter FBL sin klubdragt. Det er snart slut med de brune farver, som i mere end tre år har vakt alt fra beundring og anerkendelse til morskab, irritation og hovedrysten. Ét er dog ubestrideligt: Anderledes og synlige har tøjet – og dermed vi – været. Sådan tror vi nu også, at det vil fortsætte med at være. Og vi har nu æren at præsentere det nye design og de nye farver. Samtidig kan vi meddele, at det nye klubdragt ankommer i august.

Som det kan ses, er der tale om et radikalt farveskift til sort, hvid og rød. Mens farverne er nye, sÃ¥ er de grafiske elementer, som har prydet FBL de seneste 3 sæsoner, blevet genbrugt. De blev designet specielt til FBL af en kær ven af klubben, Nicolai P.P.S. Haagensen, der er indehaver af Parkmen. De grafiske elementer leger naturligvis med Frederiksbergs varetegn, falken. 

Vi har som leverandør til vores nye tøj valgt Holm Cycling, hvis tøj, vi vurderer, har en høj kvalitet til en meget rimelig pris.

Vi glæder os selvsagt til at køre i vores nye tøj, der, som nævnt, ankommer til august.

FBL's nye klubtøj anno 2009 (efterår)