rsz_11173887_10200855734690617_500144358_n

Her hvor sæsonen går på hæld er det tid til en lille opsamlende status på en vild sæson i Frederiksberg Bane- & Landevejsklub.

Medlemstilgangen i FBL i 2013 har været den højeste klubben har oplevet nogensinde! Pt. er vi 119 medlemmer og der kommer stadig flere til.

Og nu er nye medlemmer jo én ting, men heldigvis har rigtig mange af dem valgt at tage licens og køre en hulens masse point ind på klubbens konto, så vi også i år slår vores egen rekord i DCU’s statistik. Mere om det, når vi får talt sammen.

Den store fremgang i medlemmer har også budt på udfordringer. Klubben har på få år skulle omstille sig fra at være et 10-20 mands-foretagende til pludselig at være en skare på over 100. Især trænerne har kunne mærke dette og derfor opruster klubben også på trænerfronten til den nye sæson, så vi stadig kan levere seriøs og sikker træning på landevejen. Dette vil der også komme mere om senere.

Selvom landevejssæsonen er slut, så fortsætter mange i klubben med både cross, mtb, spinning og banecykling henover vinteren. Fællestræningen på landevej starter op igen 1. januar på Avedøre Holme som vanligt.

FBL’s afslutningsfest holdes i år 9. november, hvor vi blandt andet kårer Årets Rytter, samt Årets FBL’er. Prestigefyldte priser, der akkompagneres af ligeledes store hædersbeviser som Årets Bagerstopper samt Årets Tastaturrytter.