Vi har fællestræning i FBL tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17.30 fra april. I weekenden vil der som regel blive kørt en tur søndag kl. 10.

Tirsdag kører vi ca. 2½-3 timer, og der vil være lidt intervaller, men tirsdag er ikke en hård træningsdag. Onsdag er rettet mod væddeløbere o.a., der ønsker højintensiv træning. Turen varer ca. 2 timer.

Vi har valgt onsdag til den hårde træning, da den ligger i tilpas afstand fra søndagenes væddeløb. Dvs. at man kan møde velrestitueret fra den sidste weekends væddeløb og der er tilstrækkelig afstand til det kommende væddeløb, så man er frisk næste søndag. Torsdag står den på rulletur. Turen er på 2½-3 timer og der kan blive kørt et enkelt interval og et par spurter undervejs, men turen er mest af alt en rulletur. I weekenden kører klubbens licensryttere væddeløb fra april til september, men klubbens motionsryttere kører ofte en tur søndag kl. 10.

Er du på udkig efter en klub at træne med, så er de meget velkomne til at møde op til vores fællestræning og se om det er noget for dig. Læs videre under ”fællestræning”, som der er link til til højre på siden.