Starten på 2014-sæsonen er lige rundt om hjørnet. Indledningsløbet – en form for generalprøve og formtest for licensryttere på Sjælland – afvikles 6. april og derefter kommer de hårde forårsklassikere i Ringsted og Slagelse i de følgende weekender.

1925060_10152334467864282_1523558797_n

Der lægges an til interval på Bregnerød.

FBL pudser formen af op til sæsonstart i den kommende weekend med den populære og årligt tilbagevendende træningsbegivenhed, Odsherred Bootcamp.

Bootcampen er en minitræningslejr i bakkerne omkring Odsherred, hvor rytterne kører omkring 220 km på to dage, hvor både tempo og eksplosivitet er i højsædet. Der simuleres væddeløb og køres sidevindstons til udmattelse under kyndig vejledning af Emil, som til dagligt lever en glamurøs tilværelse som teamrytter på Bornholm Pro Cycling (og som selvfølgelig har dobbelt medlemsskab hos FBL).

Vi overnatter hos klubmedlemmer, der har sommerhuse i området og samværet om aftenen er en lige så vigtig del af bootcampen, som selve træningen.

Og så er der selvfølgelig dem, der vælger den dyre udgave og ruller rundt i Spaniens bjerge lige pt. Vi er ikke misundelige. Overhovedet.

Uanset metode er ambitionerne for de flestes vedkommende de samme: at være toptrimmet til sæsonstart.